Cremerics Cremerics Cremerics Cremerics

Cremerics

Nema ničeg lepšeg nego kada od svoje drage učenice dobijete poklon. Ovaj poklon ima posebnu vrednost jer su u pitanju kozmetički proizvodi koje moja draga Ermira već uveliko plasira na tržište.

Evo delića njene priče.

Velika ljubav prema kozmetičkim proizvodima me stalno terala da isprobavam razne kreme. Vremenom kao da bih u svakoj od njih našla nešto što mi ne odgovara. Možda zahvaljujući svojoj subjektivnosti, ali došla sam na ideju da bi bilo lepo da napravim svoju kremu baš kako je ja zamišljam. Izučavajući i učeči dugo vremena a pri tome i eksperimentišući sa različitim ssatojcima dolazila sam do iznenađujućih rezultata. Nakon toga sam se odlučila na pohađanje kursa sa profesionalcima da bih bila sigurna da je to što smišljam zaista dobro.

Veliki je izazov za mene da pronađem rešenje za određenje probleme sa kožom koji imaju moji klijenti. Nije lako ali kada se nešto iskreno voli rešenja kao da su tu. Iako ovo postaje lep biznis, za mene je najlepše u ovom poslu kada dobijem sms da su klijenti zadovoljni i da su rezultati bolji od očekivanih.

Kursevi osim što se može dosta naučiti, najviše su mi pomogli u samopouzdanju, jer kada vam neko učeniji od vas kaže da ate na pravom putu onda je ostatak posla pesma.

Kursevi one-to-one su nezamenjujući. Na internetu možete naći veoma mnogo informacija ali pravljenje krema pod nadzorom iskusnijeg od vas je nezamenjiva

Sada već imam 3-4 uspešna proizvoda i radim na novim kremama i maskama za lice. Ne mislim stati, pravim nove recepte i guram napred.

 

Ermirine kreme možete naći na https://www.facebook.com/cremeriks/

5+

Aktivni kursevi

50+

Aktivni studenti

10+

Video kusevi

3+

Nagrade

Blog

Prirodna i organska kozmetika je doživela pravi bum i predviđa se veliki rast ove vrste proizvoda.

28Mar

Zašto je važna pH vrednost kozmetičkog proizvoda?

Zašto je važna pH vrednost kozmetičkog proizvoda?

pH vrednost kao jedna od stavki koja se najčešće meri kod kozmetičkih proizvoda veoma je važan parametar koji može značajno uticati na stabilnost kozmetičkog proizvoda. Ovo je jedan od parametara koji se utvrđuje kada radite zdravstvenu ispravnost vašeg proizvoda. Mora biti u zakonski dozvoljenim granicama. Na samu pH vrednost utiču mnogi parametri, namena proizvoda, dejstvo koje želimo da postignemo ali i sirovine koje koristimo za izradu proizvoda. Zato merenje mora biti precizno.

10Nov

Gostovanje u emisiji TV ordinacija na RTS-u

Gostovanje u emisiji TV ordinacija na RTS-u

Nedavno smo gostovali u emisiji TV ordinacija koju vodi fenomenalna Marija Popović. Tada smo izneli niz korisnih saveta i informacija.

17Apr

Prirodna kozmetika je najbolja

Prirodna kozmetika je najbolja

Do sada sam imala puno polaznika na radionicama. Svi oni su imali određena predznanja pre nego što su došli kod mene. Neki su samo čitali a neki su već i pokušavali da naprave svoje proizvode. Kupovali su sirovine preko interneta a poneko čak i na pijaci. Bilo je tu svega. Međutim, niko nije znao razliku između prirodne i organske kozmetike.

20Feb

Konzervansi za i protiv

Konzervansi za i protiv

Prosečno odrastao čovek dnevno koristi sedam različitih kozmetičkih proizvoda. Zato konzervansi, antimikrobna sredstva koja sprečavaju rast i razvoj bakterija i drugih mikro organizama kao što su gljivice, imaju veoma značajnu ulogu u očuvanju stabilnosti. Svaki kozmetički preparat ih sadrži pa i oni prirodni i organski.

08Feb

Nešto o meni

Nešto o meni

Prirodna i organska kozmetika je doživela pravi bum na svim tržištima. Stručnjaci predviđaju još veći rast prodaje ove vrste proizvoda. Za većinu onih koji je koriste to je i "life style". Puno je onih koji se bave izradom prirodne kozmetike veoma uspešno ali i onih koji imaju pogrešno mišljenje šta je to prirodna i orgaska kozmetika.