Upis

Upis

Na naše kurseve se mogu upisati svi zainteresovani koji žele da unaprede svoja znanja i veštine, steknu nova poznanstva i sprovedu svoj biznis plan u delo.

Dobrodošli!

Prijava na kurseve  prirodne kozmetike je veoma laka. Sve što treba da uradite je da izaberete kurs koji odgovara vama i vašim potrebama. Zatim nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona. Poslaćemo vam pristupni formular koji je potrebno da popunite. Ukoliko izabere neki od ponuđenih kurseva poslaćemo vam i uplatnicu. Nakon izvršene i evidentirane uplate dobićete pristupnu šifu kojom vam omogućavamo pristup svim materijalima. Na vašoj kontrolnoj tabli videćete kurs organizovan po modulima i moći će te odmah da počnete sa radom. Moduli će se otvarati jedan po jedan. Nije moguće otvoriti naredni modul ukoliko niste završili predviđene zadatke za predhodni.  Mesec dana pre završetka kursa moći će te da izaberete jedan od dva ponuđena termina u kojima ćemo realizovati praktičan deo kursa.

Nudimo tri termina:

Jesenji- 15. septembar

Zimski - 15. januar

Prolećni -1. april

Letnji - 15. juni

U cenu je uračunat kompletan on-line  materijal,  tri video materijala, prisustvo na dva vebinara, stručno vođenje kroz kurs (mišljenje o formulacijama, seminarskim radovima) i sav materijal potreban za realizovanje praktičnog dela kursa.

Nakon završenog kursa dobijate sertifikat o završenom kursu i stečenim veštinama.

Kurseve koji se realizuju on-line moguće je plaćatu u tri rate. Tada će vam se kurs postepeno otvarati. Pre praktičnog dela kursa kompletan kurs mora biti uplaćen.

Prvi on-line kursevi izrade kozmetike na našim prostorima!

U toku trajanja kursa uvek vam je na raspolaganju nastavnik koji će odgovarati na sva vaša pitanja vezano za gradivo.

Imate mogućnost i 2 puta po 15 minuta direktnog razgovora sa nastavnikom putem telefonske linije, vibera, skypa ili neke druge mreže.

 

Napomena: U okviru kursa mi vam ne nudimo gotove formulacije, već modele na osnovu kojih će te sami pronaći rešanja.

 

Kako da izaberem kurs?

5+

Aktivni kursevi

50+

Aktivni studenti

10+

Video kusevi

3+

Nagrade

Blog

Prirodna i organska kozmetika je doživela pravi bum i predviđa se veliki rast ove vrste proizvoda.

28Mar

Zašto je važna pH vrednost kozmetičkog proizvoda?

Zašto je važna pH vrednost kozmetičkog proizvoda?

pH vrednost kao jedna od stavki koja se najčešće meri kod kozmetičkih proizvoda veoma je važan parametar koji može značajno uticati na stabilnost kozmetičkog proizvoda. Ovo je jedan od parametara koji se utvrđuje kada radite zdravstvenu ispravnost vašeg proizvoda. Mora biti u zakonski dozvoljenim granicama. Na samu pH vrednost utiču mnogi parametri, namena proizvoda, dejstvo koje želimo da postignemo ali i sirovine koje koristimo za izradu proizvoda. Zato merenje mora biti precizno.

10Nov

Gostovanje u emisiji TV ordinacija na RTS-u

Gostovanje u emisiji TV ordinacija na RTS-u

Nedavno smo gostovali u emisiji TV ordinacija koju vodi fenomenalna Marija Popović. Tada smo izneli niz korisnih saveta i informacija.

17Apr

Prirodna kozmetika je najbolja

Prirodna kozmetika je najbolja

Do sada sam imala puno polaznika na radionicama. Svi oni su imali određena predznanja pre nego što su došli kod mene. Neki su samo čitali a neki su već i pokušavali da naprave svoje proizvode. Kupovali su sirovine preko interneta a poneko čak i na pijaci. Bilo je tu svega. Međutim, niko nije znao razliku između prirodne i organske kozmetike.

20Feb

Konzervansi za i protiv

Konzervansi za i protiv

Prosečno odrastao čovek dnevno koristi sedam različitih kozmetičkih proizvoda. Zato konzervansi, antimikrobna sredstva koja sprečavaju rast i razvoj bakterija i drugih mikro organizama kao što su gljivice, imaju veoma značajnu ulogu u očuvanju stabilnosti. Svaki kozmetički preparat ih sadrži pa i oni prirodni i organski.

08Feb

Nešto o meni

Nešto o meni

Prirodna i organska kozmetika je doživela pravi bum na svim tržištima. Stručnjaci predviđaju još veći rast prodaje ove vrste proizvoda. Za većinu onih koji je koriste to je i "life style". Puno je onih koji se bave izradom prirodne kozmetike veoma uspešno ali i onih koji imaju pogrešno mišljenje šta je to prirodna i orgaska kozmetika.