Kurs prirodne i organske kozmetike

ZA ONE ŽELJNE ZNANJA!

 

 

 

Kroz ukupno 13 modula, preko 27 video lekcija, e-booka, zadataka i ostalih zanimljivih sadržaja, savladaćete sve bitne segmente o kojima morate voditi računa prilikom formulisanja, izrade, testiranja, ispitivanja stabilnosti, masovne proizvodnje, ispunjavanju zakonskih propisa za plasiranje na tržište, biranja pakovanja, pisanja deklaracije i vođenja marketinške kampanje.

 

NAPRAVITE SVOJU FORMULACIJU NEMOJTE KOPIRATI DRUGE!

 

Ovaj kurs je već pohađalo preko 300 polaznika!
 
Da li i vi želite da budete jedan od njih?

 


Kurs prirodne i organske kozmetike

Šta će te naučiti na kursu?

* Da kreirate potpuno prirodnu i organsku kozmetiku koristeći prirodne sastojke i one koji se smatraju prirodnim

 

* Da koristite različite materijale za učenje, tutorijale, praktične zadatke

 

* Da koristite prirodne emulgatore, konzervanse

 

* Da napravite deklaraciju kozmetičkog proizvoda

 

* Bićete deo zajednice koja će diskutovati i pronalaziti prava rešenja

 

* Moći će te da učite svojim tempom ne zavisno od grupe i to bilo gde da se nalazite

 

* Praktično izrađivati 27 različitih kozmetičkih proizvoda

 

* Imati pristup najnovijim informacijama, izazovima u formulisanju, zakonskim propisima

 

* Kako da kontrolišete i stabilizujete vaš kozmetički proizvod

 

 


 

      Na kraju kursa na platformi možete preuzeti setifikat!

Šta će te naučiti na kursu?

Kome su naši kursevi namenjeni?

Kome su naši kursevi namenjeni?

Na našim kursevima ima i farmaceuta, tehnologa, hemičara ali i ekonomista, pravnika, menadžera. Svi oni prepoznali su da za razvoj posla nije dovoljno 2-3 sata učenja već da se mora raditi sistematično. Razvoj ove vrste industrije je veoma brz, svakodnevno se pojavljuju nove sirovine. Da bi znali kako da radite sa njima najvažnija je osnova. Važno je znati i odrediti pH vrednost, koje testove stabilnosti treba da uradimo za plasiranje na tržište, kako da kombinujemo sirovine, konzervišemo naš proizvod i mnogo toga još. Zato vam mi nudimo ovako sveobuhvatni kurs.

Pogledajte kako su se naši polaznici snašli.

Rekli su o nama...

Ana Gajić

 

 

Iva beauty lab

Pohađanje kursa izrade prirodne kozmetike mi je dosta pomoglo. Dobila sam smernice  kako da idem dalje, naišla sam na Marijanu koja mi je pomogla da kristališem svoju priču a i dalje imam njenu podršku u svom radu.

Za kurs sam se odlučila instiktivno...raspitala sam se i naišla sam na preporuke za ovaj kurs.

 

Maja Kovačević

 

Belladonna prirodna kozmetika

Apsolutno preporučujem svim početnicima u ovom poslu ali i osobama koje imaju predznanje kao što sam imala i ja ali nedostaju mnoge informacije koje ne mogu da se nađu na internetu ili literaturi. Marijana je pre svega divna osoba i pravi profesionalac tako da je rad sa njom bio izuzetno zadovoljstvo i iskustvo kao i znanje koje ova žena poseduje.

Mile Vlajković

 

Miles hair products

S obzirom da uopšte nemam iskustva u ovoj oblasti rešio sam odem kurs. Pohađao sam nekoliko kurseva izrade kozmetičkih preparata. Međutim na ovam sam naišao na profesionalni pristup i krenuo sam od nule. Bez obzira što sam želeo da pravim isključivo prirodne preparate na ovom kursu sam morao da savladam i izradu klasinih šampona. To se ispostavilo kao veoma dobra strategija jer sam kasnije nailazio i na probleme koje sam na ovaj način uspevao da prevaziđem.

Jovana Petrović

 

Bio Hause

Kurs izrade prirodne kozmetike kod divne Marijane, mi je doneo mnogo samopouzdanja i nadogradio potrebno znanje o koži i sastojcima koje naša koža voli. Krenuli smo od osnova i do detalja ušli u suštinu šta je to kozmetika, kako se prave kozmetički preparati, i to sve preneli u svet prirodne i organske kozmetike. Prijatna atmosfera, diskusije bez ustezanja i sama izrada kozmetičkih preparata na praktičnom delu su na mene ostavili najveći utisak i to će mi ostati u veoma, veoma lepom sećanju.

Moram još dodati da je ovaj kurs najsveobuhvatniji i ima najbolji pristup, koji ne ostavlja ništa neobjašnjenim i nedorečenim.

Nada Stanojević

 

Matrina Cosmetics

Veoma sam zadovoljna. Vaš kurs je kompletan, od ideje do realizacije, obuhvata sve oblasti važne za pokretanje sopstvenog biznisa. Ovaj kurs je odličan osnov za dalji lični i profesionalni razvoj.

Kristina Milošević

 

Chrisy by nature

Na internetu sam istraživala i pronašla Praktičnu školu kozmetike i rešila upisati online kurs izrade prirodne kozmetike. Oduševila me je Marijana, svojim znanjem i željom da mi pomogne. Uvek je bila spremna da odgovori na moja pitanja i nedoumice. Posle kursa sam polako počela prikupljati sirovine i isprobavati recepture. Moja kozmetika je više personalizovana i kreme radim prema tipu i stanju kože.Trudim se da odgovorim na  zahteve pacijenata.

Ko vodi kurs?

Ko vodi kurs?

Moje ime je Marijana. Ne volim mnogo titule ali je neophodno da kažem da sam farmaceut, specijalista kozmetologije, savetnik za hemikalije. Od nedavno sam i međunarodni procenitelj bezbednosti kozmetičkih proizvoda. Zašto je to bitno? Zato što je upravo to odredilo moje viđenje prirodne i organske kozmetike.

 

Dugo godina se bavim kozmetikom. Još od srednje škole kada sam kao i mnoge tinejdžerke pravila različite maske za lice, ulja za rast trepavica i druge preparate. Zbog ove ljubavi sam i upisala farmaceutski fakultet.

 

Radila sam u industriji na formulaciji i ispitivanju stabilnosti kozmetičkih proizvoda, dugo godina kao nastavnik predmeta Farmakognozija sa fitoterapijom i Kozmetologija u Farmaceutskoj školi u Beogradu. Međunarodni sam procenitelj bezbednosti kozmetičkih proizvoda.

 

Svi oni koji su već prošli kurseve koje sam organizovala znaju da se kod mene kreće od nule. Bez obzira da li ste farmaceut, tehnolog, hemičar ili neko ko se nikada nije bavio kozmetikom a ima želju da to uradi. Smatram da je osnova ključ svega. Kada savladate osnovne stvari i naučite da formulište klasičnu kozmetiku, organska kozmetika je samo nadogradnja.

Svakodnevno se na tržište plasiraju nove sirovine. Nije moguće to sve ispratiti. Zato se prilikom odabira rukovodite znanjem koje ste stekli na kursu. Jedino će te tako moći da napravite dobar izbor!

Q&A

Najčešća pitanja i odgovori

1.

Ko sve može da pohađa kurs?

Kurs mogu da pohađaju svi koji žele pre svega da nauče iz čega sve sastoje kozmetički proizvodi, šta je uloga svake od sirovina i da sami formulišu proizvode prema svojoj zamisli.

Predznanje je poželjno ali nije neophodno!

2.

Kada se održavaju predavanja?

Ceo kurs je nasnimljen na najsavremeniju platformu za onlajn obrazovanje koja se koristi svuda u svetu. Tako da vi učite kada želite i možete. Moduli se postepeno otvaraju kako napredujemo sa kursom.

3.

Kako pristupam kursu?

Nakon uplate kursa otvaramo vam nalog na platformi i šaljemo pristupne podatke. Neophodno je da imate svoju mejl adresu kako bi vam otvorili nalog. Link ka platformi se nalazi i na našem sajtu www.skolakozmetike.com

4.

 

Šta se dešava ukoliko ne uspem da završim kurs na vreme?

Svi kursevi su dostupni po nekoliko meseci nakon samog završetka kursa. Tako da ukoliko vam nešto iskrsne i niste u mogućnosti da završite na vreme ništa ne brinite. Imaćete sasvim dovoljno vremena da nadoknadite.

5.

Kako da uplatim iz inostranstva?

Iz inostranstva možete uplatiti na naš devizni račun ili putem paypala.

Molimo vas da nam pišete na info@skolakozmetike.com i mi ćemo vam poslati instrukcije.

6.

Gde nabavljam materijal i sirovine?

Na svakom kursu na samom početku imate listu potrebnih sirovina, materijala kao i listu dobavljača gde možete nabavite sve što vam je potrebno.

7.

Kako da instaliram aplikaciju?

Aplikaciju instalirate vrlo jednostavno odlaskom na našu platformu. Tu preuzimate aplikaciju. Ukucate sajt http://skolakozmetikeonline.com/. Pojaviće se naš sajt. Zatim je potrebno da se ulogujete sa vašim pristupnim parametrima. Instrukciju možete naći na video snimku.

Naša platforma

Našim kursevima pristupate putem jedinstvene onlajn platforme, kada želite i možete!

 

Sav materijal za učenje i rad je postavljen na ovu savremenu platformu za onlajn obrazovanje kojoj pristupate putem pristupnih podataka koje vam šaljemo.

 

Ukoliko koristite mobilni telefon možete instalirati i aplikaciju.

 

Jedino je neophodno da imate svoju mejl adresu kako bi mogli da vam otvorimo nalog.

 

 Opustite se u svom domu i radite kada imate vremena!

 

Naša platforma

Prijava na kurs

 

PRIJAVITE SE ODMAH!

 

Obezbedite mesto na najsavremenijem i najsveobuhvatnijem kursu izrade prirodne i organske kozmetike!

 

Potrebno je da popunite prijavu, štiklirate bezbednosni sistem Captcha, prihvatite uslove prijave i kliknete na Prijavi se.

 

Stići će vam mejl sa povratnim podacima i mogućnošću plaćanja.

 

Prijave traju do 13. septembra.