Način rada:online

Broj modula:12

Vreme trajanja:90 sati

36 000 rsd

Prijavite se

Kurs izrade prirodne i organske kozmetike

 

Želite da naučite sve o formulisanju i plasiranju kozmetičkih proizvoda? Na pravom ste mestu!

Ovaj sveobuhvatni kurs vam nudi mogućnost da naučite sve ono što je potrebno da znate prilikom kreiranja kozmetičkog proizvoda. Ideja celog ovog kursa je da polaznicima približi kompleksnija teoretska i praktična znanja o osnovnim sirovinama, komponentama, tehnološkim postupcima i načinima izrade kozmetičkih proizvoda.  Počinjemo od početka i kroz ukupno 7 modula vas vodimo kroz sve bitne segmente o kojima morate voditi računa prilikom formulisanja, izrade, testiranja, ispitivanja stabilnosti, masovne proizvodnje, ispunjavanju zakonskih propisa za plasiranje na tržište, biranja pakovanja, pisanja deklaracije i vođenja marketinške kampanje.

NAPRAVITE SVOJU FORMULACIJU NEMOJTE KOPIRATI DRUGE!

Mnogi od naših polaznika imaju praktična pitanja jer su več pokušavali da naprave neke kozmetičke proizvode. Iako na izgled deluje lako, tokom daljeg procesa oni se susreću sa različitim problemima. Večina koristi i bazne kremove što je daleko skuplja varijanta.Ili su bili na kratkim radionicama gde su samo pravili 1-2 proizvoda, što apsolutni nije dovoljno kada želite da razvijete biznis i zarađujete od njega. Zaključili smo da svima fali osnovno predzananje. I zato na ovom kursu krećemo iz početka. Učimo vas kako da napravite kozmetiku po svojim merilima i da se izdvojite iz mase.

Na našim kursevima ima i farmaceuta, tehnologa, hemičara ali i ekonomista, pravnika, menadžera. Svi oni prepoznali su da za razvoj posla nije dovoljno 2-3 sata učenja već da se mora raditi sistematično. Razvoj ove vrste industrije je veoma brz, svakodnevno se pojavljuju nove sirovine. Da bi znači kako da radite sa njima najvažnija je osnova. Važno je znati i odrediti pH vrednost, koje testove stabilnosti treba da uradimo za plasiranje na tržište, kako da kombinujemo sirovine, konzervišemo naš proizvod i mnogo toga još. Zato vam mi nudimo ovako sveobuhvatni kurs. Pogledajte kako su se naši polaznici snašli.

PRETVORITE SVOJ HOBI U USPEŠAN BIZNIS
 
12 TEMA PLUS 1 TEMA GRATIS

Pored teorijskih lekcija, očekuju vas i zadaci koje će te morati da ispunite kako bi mogli da prelazite na sledeći modul. U rešavanju određenih zadataka pomoći će vam naš tim. Za sve što vam nije jasno ili vam predstavlja problem možete da se obratite našim administratorima kursa jednostavnim slanjem poruke. Oni će vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti.

Klikom na sliku preuzmite detaljan plan i program kursa!

 Opšte informacije o pohađanju kursa pogledajte ovde.

 Na kraju kursa se dobija sertifikat o uspešnom pohađanju kursa!