Način rada:Online

Broj modula:1

Vreme trajanja:60 minuta

3600 rsd

Prijavite se

Mini kurs

Mini kursevi na kojima će te saznati sve što je potrebno za formulisanje određenih kozmetičkin preparata sa specijalom namenom.

Mini kurseve uvodimo jer ste vi to tražili.  Sve ove teme su svaka za sebe posebno i ne možemo ih ovom obimu učiti na opštim kursevima.

Ranije smo radili ove kurseve live putem ZOOM platforme. Međutim kako većina vas ima različite svakodnevne obaveze i često nije u mogućnosti da prati ovakav vid rada, odlučili smo da sve nasnimimo i učinimo dostupnim svima vama.

Mini kursevi se realizuju se isključivo online. Na vaš mejl šaljemo vam linkove ka materijalu odmah nakon uplate.

Od nas dobijate:

 • Snimak predavanja od 60 minuta koji možete pregledati koliko god puta želite.
 • E-book sa materijalom u kome je objašnjeno detaljno sve o odabranoj temi koji možete preuzeti na vaš računar ili telefon
 • Dve proverene formulacije
 • Mogućnost da postavite pitanja putem mejla za sve nejasnoće
 • Nesebično podeljeno znanje i iskustvo koje je sticano godinama

Sve prijave su putem našeg sajta. Molimo vas da naznačite za koji se mini kurs prijavljujete.

Očekujemo vaše prijave i radujemo se vašim pitanjima!

 

 

 

Svima je jasno da je prekomerno izlaganje sunčevom zračenju opasno. Korišćenje kozmetičkih proizvoda sa zaštitnim  faktorom postaje neophodno i tokom uobičajene dnevne šetnje ukoliko se ona odvija u period od 10- 16 h. Dnevne kreme za lice najčešče sadrže spf 20. Preplavljeni smo i prirodnim proizvodima, biljnim uljima za sunčanje za koje se tvrdi da štite od sunca. Da li to stvarno tako? Da li sa prirodnim biljnim uljima možemo postići zadovoljavajući efekat i zaštiti kožu od UV zračenja? Kako da formulišemo preparat sa spf faktorom? Koji su to dozvoljeni UV filteri koje smemo da koristimo i na koji način da odredimo spf faktor našeg proizvoda saznaćete na ovom kratkom specializovanom kursu.

U mnogim zemljama proizvodi sa spf faktorima spadaju u posebnu kategoriju kozmetičkih proizvoda. Kakav je slučaj kod nas? Kako da ih formulišemo i da pretpostavimo šta će sve uticati na krajnji rezultat našeg proizvoda.

Pridružite nam se i saznajte sve što vas interesuje?

 • 60 minuta predavanje
 • e-book
 • 2-formulacije
 • nesebično podeljeno znanje sticano godinama

Teme koje ćemo obrađivati

 1. Efekat UV zračenja na kožu
 2. Fotostarenje
 3. UV filteri
 4. Određivanje spf faktora
 5. Prirodna biljna ulja za zaštitu kože
 6. Kako da postignemo vodootpornost proizvoda