Lotos prirodna kozmetika

Lotos prirodna kozmetika

Zovem se Aleksandra Trifunović. Pohađanje kursa bilo je pravo otkrovenje za mene. Omogućilo mi je odlične informacije i dalo mogućnost da unapredim svoje znanje, pre svega da napravim svoj prvi proizvod.

Moja-banja-wellnes-koncept

Moja-banja-wellnes-koncept

Zovem se Vanesa Rakić. Iz Vrnjače Banje sam.Tvorac sam kozmetike Moja banja wellnes koncept

Želim da vam se zahvalim od srca na tako dobroj platformi i toliko opsežnom znanju. Imam ja tu još puno da učim!

 

 

Miles hair care

Miles hair care

Ja sam frizer. Godine rada u frizerskom salonu su učine svoje da po uzoru na mnoge svetske frizere i ja kreiram svoju kolekciju preparata za negu kose. Počeo sam sa čvrstim šamponima za kosu.

Chrisy by nature

Chrisy by nature

Moje ime je Kristina Dujin. Odusevila me je Marijana,svojim znanjem i zeljom da mi pomogne.Uvek je bila spremna da odgovori na moja pitanja i nedoumice. Posle kursa sam polako pocela prikupljati sirovine i isprobavati recepture. Moja kozmetika je vise personalizovana i kreme radim prema tipu i stanju koze.

Matrina Cosmetics

Matrina Cosmetics

Tragajući na netu za kursom prirodne kozmetike, nilazila sam na mnoge, ali Vaš mi je delovao najprofesionalniji i najkompletniji. Što se ispostavilo kao tačno, baviti se proizvodnjom kozmetike zahteva mnoga predznanja i veštine, a vaš kurs upravo to nudi. I ono što je meni bilo važno jeste Vaše stručnost i iskustvo u ovoj oblasti”

 

BIO House

BIO House

Kurs izrade prirodne kozmetike kod divne Marijane, mi je doneo mnogo samopouzdanja i nadogradio potrebno znanje o koži i sastojcima koje naša koža voli. Krenuli smo od osnova i do detalja ušli u suštinu šta je to kozmetika, kako se prave kozmetički preparati, i to sve preneli u svet prirodne i organske kozmetike. Prijatna atmosfera, diskusije bez ustezanja i sama izrada kozmetičkih preparata na praktičnom delu su na mene ostavili najveći utisak i to će mi ostati u veoma, veoma lepom sećanju.

Fleur de lis

Fleur de lis

Ja sam Sanela Mirković, student sam Poljoprivrednog fakulteta.

Znanje sam stekla kod divne Marijane, osnivača Praktične škole kozmetike, koja je nesebično podelila svoje znanje sve do detalja, tako da mi, njeni učenici, nakon završetka kursa možemo potpuno samostalno da osnujemo svoju liniju kozmetike.

The soap market

The soap market

Ja sam Ljubica Fatić. Živim u Crnoj Gori.
Ideja da postane preduzetnik je nastala sa željom da izrađujem sapune.
 
Konačno, odlučujem da upišem kurs za izradu sapuna. 
Nakon raspitivanja, odabrala sam "Praktičnu školu kozmetike" kod žene koja je stručna i iskusna u ovoj oblasti. 
Plantarina

Plantarina

Moje ime je Ljiljana Stojanović.

Kurs izrade prirodne i organske kozmetike je uobličio moje dosadašnje skromno znanje o formulisanju proizvoda.
Koncipiran je tako da vas podstakne na istraživanje i kreaciju.
Zahvaljujem se Marijani na iscrpnim odgovorima na svako postavljeno pitanje i na relevatnim podacima i izvorima.
Altana prirodna kozmetika

Altana prirodna kozmetika

Altanu prirodnu kozmetiku pravi naša divna Maja Tutorov iz Srbobrana. Maja je hemičar i htela je svoje znanje da unapredi kroz naš kurs izrade prirodne kozmetike.

„Oduvek sam se interesovala za sastav lekova, kozmetičkih preparata, za zdravlje, prirodu. Završila sam PMF, hemiju i posle dosta godina staža, poželela sam  da  nešto više naučim o kozmetici, kremama,  sapunima, šamponima i kako oni deluju na kožu.”

 

Orange

Orange

„Dobro vece Marijana, upravo se javljam sa svojim lepim iskustvom i pohvalama za Vaš rad! Moja velika želja da naučim kako napraviti prirodnu kozmetiku za sebe jer moji ekcemi i atopična koža prosto zahtevaju negu i brigu koju moze samo prirodna kozmetika da obezbedi. Praktična skola kozmetike je meni obezbedila znanje na profesionalan način gde se može prepoznati iskustvo i znanje stručne Marijane koja je i sama uzor svima nama.”

 

 

 

Bionica

Bionica

Bionica brend je nov brend moje mlade koleginice Jovane Djordjević.

„Ceo svoj život želim sam želela da imam svoj brend i pravim kozmetičke preparate. Upisala sam farmaceutski fakultet da ostvarim svoj cilj, ali sam videla da postoji i kurs prirodne kozmetike i upisala ga ne bi li sto pre počela sa ostvarenjem svojim želja.”

Lumine

Lumine

„Već duže vremena sam tragala za kursom  za izradu prirodne kozmetike. Kurs  Praktična škola kozmetike mi je djelavao najprofesionalnije. Ne samo zbog organizacije škole, koja je izuzetno praktična, već i Kursa koji je kompletan.To me je dovelo na ideju, ne samo da počnem izradu kozmetike za svoje potrebe, već da i pokrenem sopstveni biznis.”

Pčelinji otrov

Pčelinji otrov

Ja sam Milan Protić pčelar, mašiski inženjer Milan Protić.

Pravim kozmetiku od pčelinjih proizvoda.

Meni lično je ovaj kurs mnogo pomogao, skratio mi je vreme, usmerio, dao odgovore na mnoga pitanja i podstakao da razmišljam o novim temama.

Ivini sapuni

Ivini sapuni

Tako kreativni, inspirativni i jako lepi i zdravi Ivino sapuni.

Nova Ženska Priča

Nova Ženska Priča

 

Vaš kurs i vas preporučujem svima, jako sam zadovoljna, čitam i vaše blogove i slušam savete. Ima još puno toga što želim da naučim od vas. Od malena znam da je priroda lekovita i da podmlađuje,pružili ste mi priliku da počnem to da dokazujem. Hvala puno na tome. 

Bio Dunja

Bio Dunja

U potrazi za kvalitetnim hobijem slučajno sam čula od drugarice da se u jednoj školi održava radionica izrade prirodne kozmetike i sapuna. Sama činjenica da sve to može da se proizvede i izvan fabrike me je fascinirala i tako sam otišla na obuku.

Cremerics

Cremerics

Nema ničeg lepšeg nego kada od svoje drage učenice dobijete poklon. Ovaj poklon ima posebnu vrednost jer su u pitanju kozmetički proizvodi koje moja draga Ermira već uveliko plasira na tržište.

The Best 4U

The Best 4U

Prvenstveno želim da vam se zahvalim na školi prirodne kozmetike i neiscrpnim savetima i strpljenju. Velikim delom ste zaslužni za stvaranje brenda "The Best 4U" koji je još uvek u povoju.

ECLAT prirodna kozmetika

ECLAT prirodna kozmetika

Ja sam Jovana. Iako sam farmaceut veliku podršku i znanje sam dobila kroz kurs prirodne i organske kozmetike koji sam pohađala.

Iva Pharm Cosmetics

Iva Pharm Cosmetics

Na ideju o izradi krema sam došla lako jer sam ceo svoj život gledala baku koja je magistar farmacije kako pravi apotekarske magistralne kreme 50-tih godina.

Belladonna prirodna kozmetika

Belladonna prirodna kozmetika

Iz prevelike želje da napravim super proizvode upisala sam Kurs prirodne i organske kozmetike kod profesorke Marijane i to mi je zaista pomoglo da napravim ozbiljnu priču sa prirodnom kozmetikom, takođe i posao.Na kursu sam dobila svo potrebno znanje koje mi je nedostajalo za formulisanje preparata kao i apsolutnu podršku i pomoć profesorke.

Tartea Lux Cosmetique

Tartea Lux Cosmetique

Uz veoma jasna objašnjenja, i bezgraničnu pomoć i odgovor kada god sam nešto pitala.Tek sam na početku,Vaše recepture su osnova za sve, nadam se da će sve to biti mnogo uspešnije u budućnosti.

Melrose prirodna kozmetika

Melrose prirodna kozmetika

Mi smo diplomirani inženjeri biotehnologije koji su kroz ljubav prema ručno rađenim sapunima ušli u čarobni svet prirodne kozmetike.

Zaza prirodna kozmetika

Zaza prirodna kozmetika

Prirodnu kozmetiku i sama koristim odavno i oduvijek sam je htjela praviti ali nikako se nisam odlučila za taj korak. Zatim slučajno naletim na praktičnu školu kozmetike kod Marijane i oduševim se svime što nudi.
Sveobuhvatan kurs, detaljno razrađena svaka cjelina, recepture, savjeti, informacije o materijalima.Nauči se sve od onog osnovnog pa do izrade svog prvog proizvoda.
Apoteka Molekul Budva

Apoteka Molekul Budva

Kurs nam je pomogao da nadogradimo nase znanje i na kvalitetan nacin posvetimo izradi prirodne kozmetike, ali i aromaterapije kojom se bavimo u svakodnevnom radu u apoteci. Prosirili smo ponudu i unapredili kvalitet proizvoda i sad je to jedan visi nivo koji se stalno unapredjuje i menja.

Skin melody

Skin melody

Želim da pohvalim Marijanin kurs izrade prirodne i organske kozmetike, malo je reći da sam oduševljena! Kada sam pre upisa pogledala prezentaciju o samom kursu, znala sam da je sveobuhvatan i da će mi pružiti potrebne informacije da započnem samostalno kreiranje kozmetičkih proizvoda.

Natural Sparkle

Natural Sparkle

Во тој долгогодишен интерес за делотворноста на природните компоненти, традиционалните рецепти и модерните откритија иницираа потреба од личност која е врвна во оваа област.
Довербата падна на г-ѓа Маријана која се покажа како моја најдобра одлука. Бескрајно благодарна на големата поддршка, посветеност и несебично пренесување на сопственото знаење и искуство.

Live your life

Live your life

Ja sam Samanta Kiš. Ceo život se bavim izradom prirodnih preparata za sebe i bližnje. U svaki proizvod ulažem mnogo ljubavi i truda.

Capra-kozmetika

Capra-kozmetika

Udružili smo snagu ljubavi prema prirodi i prema farmaciji, a kurs prirodne i organske kozmetike nam je upotpunio znanje i sposobnosti izrade prirodnih preparata!

Alma natural products

Alma natural products

Ja sam Alma Jazić-Šahinović i po zvanju sam magistra farmacije.
 
Personalna i prirodna kozmetika Alma je porodični obrt, nastao kao želja da se tržištu ponudi asortiman proizvoda za prirodnim preparatima za njegu, ljepotu i eleganciju.
Kurseve koje sam pohađala su sveobuhvatni, razumljivi,  vode Vas od samog početka u svakom "detalju" do adekvatnog cilja.