Cremerics Cremerics Cremerics Cremerics Cremerics

Cremerics

Nema ničeg lepšeg nego kada od svoje drage učenice dobijete poklon. Ovaj poklon ima posebnu vrednost jer su u pitanju kozmetički proizvodi koje moja draga Ermira već uveliko plasira na tržište.

Evo delića njene priče.

Velika ljubav prema kozmetičkim proizvodima me stalno terala da isprobavam razne kreme. Vremenom kao da bih u svakoj od njih našla nešto što mi ne odgovara. Možda zahvaljujući svojoj subjektivnosti, ali došla sam na ideju da bi bilo lepo da napravim svoju kremu baš kako je ja zamišljam. Izučavajući i učeči dugo vremena a pri tome i eksperimentišući sa različitim ssatojcima dolazila sam do iznenađujućih rezultata. Nakon toga sam se odlučila na pohađanje kursa sa profesionalcima da bih bila sigurna da je to što smišljam zaista dobro.

Veliki je izazov za mene da pronađem rešenje za određenje probleme sa kožom koji imaju moji klijenti. Nije lako ali kada se nešto iskreno voli rešenja kao da su tu. Iako ovo postaje lep biznis, za mene je najlepše u ovom poslu kada dobijem sms da su klijenti zadovoljni i da su rezultati bolji od očekivanih.

Kursevi osim što se može dosta naučiti, najviše su mi pomogli u samopouzdanju, jer kada vam neko učeniji od vas kaže da ate na pravom putu onda je ostatak posla pesma.

Kursevi one-to-one su nezamenjujući. Na internetu možete naći veoma mnogo informacija ali pravljenje krema pod nadzorom iskusnijeg od vas je nezamenjiva

Sada već imam 3-4 uspešna proizvoda i radim na novim kremama i maskama za lice. Ne mislim stati, pravim nove recepte i guram napred.

 

Ermirine kreme možete naći na https://www.facebook.com/cremeriks/

5+

Aktivni kursevi

50+

Aktivni studenti

10+

Video kusevi

3+

Nagrade

Blog

Čitajte naš blog i pretplatite se na naš Newsletter.
Budite u toku sa najnovijim informacijama.

11May

Voda u kozmetici

Voda u kozmetici

Naše telo sadrži 65% do 70% vode. Količina vode u organizmu zavisi od starosti i telesne mase pojedinca. Količina vode u kozmetici se skoro podudara sa ovim procentima, čak je ponekad i veća u kozmetičkim proizvodima. Voda je vrlo često glavni sastojak svih proizvoda za negu i lepotu koje svakodnevno koristimo.

01Mar

Anticelulit piling za telo

Anticelulit piling za telo

Gostovanje u emisiji TV Ordinacija koju vodi šarmantna Marija Popovića je način da sa vama podelimo jedan recept za Anticelulit piling za telo.

16Feb

Biljna ulja u kozmetici

Biljna ulja u kozmetici

Biljna ulja ili bazna ulja kako ih nekada zovemo su osnova gotovo svakog kozmetičkog preparata. Naročito su važna kada se radi o proizvodima koji u sebi ne sadrže vodu već su sastavljeni isključivo od biljnih ulja i masti.

Stalno se govori i o tome koja su ulja masnija, koja se bolje upijaju, za koji tip kože su namenjena, da li zapušavaju pore. Na sva ova pitanja nije tako lako dati odgovor jer svako ulje je priča za sebe. Svako je specifično po svom sastavu, dejstvu i nameni.

Mnoga ulja mogu zameniti jedna drugo  ali smo dosta skloni biranju onih egzotičnih , manje poznatih ulja kako bi nam marketing bio što bolji. Opravdano.

09Jan

Ispitivanje efikasnosti kozmetike

Ispitivanje efikasnosti kozmetike

Tvrdnje da kozmetički proizvod hidrira, regeneriše, smanjuje hiperpegmentacije su deo marketinga svakog kozmetičkog proizvoda. Potrošači ove tvrdnje vrlo ozbiljno shvataju i na osnovu njih biraju i kupuju kozmetiku.

Da li proizvođač može proizvoljno da napiše da njegov proizvod hidrira kožu 48h? Ne. Ukoliko proizvođač to želi da eksplicitno navede na svom proizvodu mora to i dokazati.

23Dec

Kozmetika sa probioticima i prebioticima

Kozmetika sa probioticima i prebioticima

Na našoj koži postoji nešto što se zove mikrobiom. Mikrobiom predstavlja skup mikroorganizama, poput bakterija i gljivica, koji žive na površini kože. Znamo, nije lako obraditi informaciju da na vašem licu postoji čitav ekosistem živih organizama, ali važno je znati da su upravo oni esencijalni za zdravlje kože.

14Dec

Glicerinske sapunske baze

Glicerinske sapunske baze

Pravljenje sapuna sa sapunskom bazom je veoma lako i odličan je način da počnete sa izradom sapuna.  Kupovne sapunske baze su veoma povoljnih cena a imate i širok izbor samih baza. Od onih kompletno prozirnih do onih koje su blago zamućene ili bele. Mnoge u sebi već sadrže i neke kozmetičke sirovine koje neguju kožu.