Ivini sapuni Ivini sapuni Ivini sapuni Ivini sapuni

Ivini sapuni

Nedavno sam dobila mail od moje drage polaznice IVe Adamović koji glasi ovako:

Juce sam napravila nekoliko sapuna u obliku ruzica i bas sa mirisom ruže ( dodala sam i malo ulja nevena )  . Dobila sam inspiraciju da Vam se javim na taj način kao jedan od Vaših polaznika i budućih “ proizvođača” prirodnih proizvoda .. 

 

Za kurs izrade sapuna sam čula od drugarice koja ima svoj kozmetički salon. U tom periodu sam se i sama interesovala o izradi kozmetike jer sam u tome videla mogućnost za pokretanje svog biznisa a i sama sam ljubitelj hand made proizvoda. Upisala sam se na Kurs izrade sapuna. Kurs vodi profesorka Marijana Milosavljević koja  nesebično prenosi svoje znanje i spremna je da odgovori na svako pitanje. U planu mi je i pohadjanje kursa za izradu  prirodne kozmetike, takođe kod prof Marijane, da bi na taj način upotpunila ponudu i na jesen započela i zvanično svoj mali biznis i na taj način ostvarila svoje želje. 
 
Stranica na fb je takodje @ivini_sapuni,
Hvala Vam jos jednom na reklami na Vasem sajtu a ja sam zaista sa ovim poslicem promenila sebi zivot, naime, nisam radila 20 godina i sada je ovo za mene pravi izazov sa kojim se fino “borim” ...
Vidimo se na Kursu za izradu prirodne kozmetike na jesen...
5+

Aktivni kursevi

50+

Aktivni studenti

10+

Video kusevi

3+

Nagrade

Blog

Čitajte naš blog i pretplatite se na naš Newsletter.
Budite u toku sa najnovijim informacijama.

01Mar

Anticelulit piling za telo

Anticelulit piling za telo

Gostovanje u emisiji TV Ordinacija koju vodi šarmantna Marija Popovića je način da sa vama podelimo jedan recept za Anticelulit piling za telo.

16Feb

Biljna ulja u kozmetici

Biljna ulja u kozmetici

Biljna ulja ili bazna ulja kako ih nekada zovemo su osnova gotovo svakog kozmetičkog preparata. Naročito su važna kada se radi o proizvodima koji u sebi ne sadrže vodu već su sastavljeni isključivo od biljnih ulja i masti.

Stalno se govori i o tome koja su ulja masnija, koja se bolje upijaju, za koji tip kože su namenjena, da li zapušavaju pore. Na sva ova pitanja nije tako lako dati odgovor jer svako ulje je priča za sebe. Svako je specifično po svom sastavu, dejstvu i nameni.

Mnoga ulja mogu zameniti jedna drugo  ali smo dosta skloni biranju onih egzotičnih , manje poznatih ulja kako bi nam marketing bio što bolji. Opravdano.

09Jan

Ispitivanje efikasnosti kozmetike

Ispitivanje efikasnosti kozmetike

Tvrdnje da kozmetički proizvod hidrira, regeneriše, smanjuje hiperpegmentacije su deo marketinga svakog kozmetičkog proizvoda. Potrošači ove tvrdnje vrlo ozbiljno shvataju i na osnovu njih biraju i kupuju kozmetiku.

Da li proizvođač može proizvoljno da napiše da njegov proizvod hidrira kožu 48h? Ne. Ukoliko proizvođač to želi da eksplicitno navede na svom proizvodu mora to i dokazati.

23Dec

Kozmetika sa probioticima i prebioticima

Kozmetika sa probioticima i prebioticima

Na našoj koži postoji nešto što se zove mikrobiom. Mikrobiom predstavlja skup mikroorganizama, poput bakterija i gljivica, koji žive na površini kože. Znamo, nije lako obraditi informaciju da na vašem licu postoji čitav ekosistem živih organizama, ali važno je znati da su upravo oni esencijalni za zdravlje kože.

14Dec

Glicerinske sapunske baze

Glicerinske sapunske baze

Pravljenje sapuna sa sapunskom bazom je veoma lako i odličan je način da počnete sa izradom sapuna.  Kupovne sapunske baze su veoma povoljnih cena a imate i širok izbor samih baza. Od onih kompletno prozirnih do onih koje su blago zamućene ili bele. Mnoge u sebi već sadrže i neke kozmetičke sirovine koje neguju kožu.

06Dec

Personalizovanje kozmetike za klijente

Personalizovanje kozmetike za klijente

Koliko puta su vam se klijenti požalili kako su kupili kozmetički proizvod po nečijoj preporuci, koji je toliko obećavao i garantovao, da bi na kraju shvatili da im zapravo ni malo ne odgovara?

Personalizovana kozmetika je postala veliki hit u svetu, a najviše zato što pruža osećaj jedinstvenosti i ‘’posebnog tretmana’’.

Personalizovana kozmetika podrazumeva formulisanje proizvoda u skladu sa konkretnim zahtevima kože i ima brojne prednosti u odnosu na komercijalne preparate na tržištu.