Orange Orange Orange Orange Orange Orange Orange Orange

Orange

Brankica Milojević je žena koja vas odmah po upoznavanju inspiriše svojom pričom.

Vlasnica frizerskog salona Orange na našu preporuku upisala je prvo kurs izrade kozmetike, pa zatim kurs izrade kozmetike za kosu i kurs izrade sapuna.

Željna znanja i učenja, odmah je nabavila materijal i počela sa eksperimentisanjem. Nije se plašila novih pojmova već je vredno učila, zapažala i zapsivala bitne stvari.

„Dopala mi se vaša stručnost i znaje, zato što su kursevi kompletni i sveobuhvatni. Dajete svoja zapažanja i iskustva i vrlo lako sam na osnovu toga mogla da samostalno napravim svoje prve kreme.

Sapuni su me posebno inspirisali i prva tura se u salonu prodala za jedan dan. Nisam bila spremna na takvu reakciju klijenata pa sam se oduševila. Čvrstim sapunima sam potpuno inspirasana i toliko uživam u njihovom pravljenu, šaranju i pakovanju.

Nakon što sam lansirala ove sapune, krećem u pravljenje linije za negu kose. Ipak sam ja po zanimanju frizer. Mislim da ću tu tek ostvariti pun potencijal.”

Brankica je nedavno poslala i mejl sledeće sadržine:

„Dobro vece Marijana, upravo se javljam sa svojim lepim iskustvom i pohvalama za Vaš rad! Moja velika želja da naučim kako napraviti prirodnu kozmetiku za sebe jer moji ekcemi i atopična koža prosto zahtevaju negu i brigu koju moze samo prirodna kozmetika da obezbedi. Praktična skola kozmetike je meni obezbedila znanje na profesionalan način gde se može prepoznati iskustvo i znanje stručne Marijane koja je i sama uzor svima nama.Platforma je prepuna informacija kako za poznavace brige oko kože tako i za one koji nisu imali bilo kakvo predznanje. Meni je bilo neophodno znanje koje je sam dopunila i iskoristila u svojoj profesiji. Školski dani odavno su prosli, pa sam potpuno spremna bila za dopunu znanja uz Praktičnu skolu kozmetike za kožu i kosu, a potom i proizvodnju svojih zdravih proizvoda za negu. Sada bez sumnje i analize koristim i pravim proizvode za koje znam da nece ugroziti moje  zdravlje i zdravlje svih korisnika prirodne kozmetike.
 

Brankice proizvode možete kupiti u njenom salonu Orange u Novom Sadu ili putem instagram stranice @ORANGE_ prirodnakozmetika

 

5+

Aktivni kursevi

50+

Aktivni studenti

10+

Video kusevi

3+

Nagrade

Blog

Čitajte naš blog i pretplatite se na naš Newsletter.
Budite u toku sa najnovijim informacijama.

11May

Voda u kozmetici

Voda u kozmetici

Naše telo sadrži 65% do 70% vode. Količina vode u organizmu zavisi od starosti i telesne mase pojedinca. Količina vode u kozmetici se skoro podudara sa ovim procentima, čak je ponekad i veća u kozmetičkim proizvodima. Voda je vrlo često glavni sastojak svih proizvoda za negu i lepotu koje svakodnevno koristimo.

01Mar

Anticelulit piling za telo

Anticelulit piling za telo

Gostovanje u emisiji TV Ordinacija koju vodi šarmantna Marija Popovića je način da sa vama podelimo jedan recept za Anticelulit piling za telo.

16Feb

Biljna ulja u kozmetici

Biljna ulja u kozmetici

Biljna ulja ili bazna ulja kako ih nekada zovemo su osnova gotovo svakog kozmetičkog preparata. Naročito su važna kada se radi o proizvodima koji u sebi ne sadrže vodu već su sastavljeni isključivo od biljnih ulja i masti.

Stalno se govori i o tome koja su ulja masnija, koja se bolje upijaju, za koji tip kože su namenjena, da li zapušavaju pore. Na sva ova pitanja nije tako lako dati odgovor jer svako ulje je priča za sebe. Svako je specifično po svom sastavu, dejstvu i nameni.

Mnoga ulja mogu zameniti jedna drugo  ali smo dosta skloni biranju onih egzotičnih , manje poznatih ulja kako bi nam marketing bio što bolji. Opravdano.

09Jan

Ispitivanje efikasnosti kozmetike

Ispitivanje efikasnosti kozmetike

Tvrdnje da kozmetički proizvod hidrira, regeneriše, smanjuje hiperpegmentacije su deo marketinga svakog kozmetičkog proizvoda. Potrošači ove tvrdnje vrlo ozbiljno shvataju i na osnovu njih biraju i kupuju kozmetiku.

Da li proizvođač može proizvoljno da napiše da njegov proizvod hidrira kožu 48h? Ne. Ukoliko proizvođač to želi da eksplicitno navede na svom proizvodu mora to i dokazati.

23Dec

Kozmetika sa probioticima i prebioticima

Kozmetika sa probioticima i prebioticima

Na našoj koži postoji nešto što se zove mikrobiom. Mikrobiom predstavlja skup mikroorganizama, poput bakterija i gljivica, koji žive na površini kože. Znamo, nije lako obraditi informaciju da na vašem licu postoji čitav ekosistem živih organizama, ali važno je znati da su upravo oni esencijalni za zdravlje kože.

14Dec

Glicerinske sapunske baze

Glicerinske sapunske baze

Pravljenje sapuna sa sapunskom bazom je veoma lako i odličan je način da počnete sa izradom sapuna.  Kupovne sapunske baze su veoma povoljnih cena a imate i širok izbor samih baza. Od onih kompletno prozirnih do onih koje su blago zamućene ili bele. Mnoge u sebi već sadrže i neke kozmetičke sirovine koje neguju kožu.