Upis

Upis

Na naše kurseve se mogu upisati svi zainteresovani koji žele da unaprede svoja znanja i veštine, steknu nova poznanstva i sprovedu svoj biznis plan u delo.

Dobrodošli!

Prijava na kurseve  Praktične škole kozmetike je veoma laka. Sve što treba da uradite je da izaberete kurs koji odgovara vama i vašim potrebama. Zatim nas kontaktirajte putem imejla, telefona ili kontakt forme. Poslaćemo vam potrebne podatke u vezi realizacije kurseva. Ukoliko izabere neki od ponuđenih kurseva poslaćemo vam i uplatnicu i dati instrukcije kako da izvršite uplatu. Nakon izvršene i evidentirane uplate dobićete pristupnu šifru kojom vam omogućavamo pristup kursu koji ste obadrali. Na vašoj kontrolnoj tabli videćete kurs organizovan po temama/modulima i moći će te odmah da počnete sa radom. Moduli će se otvarati postepeno jedan po jedan. Moderator otvara module za vas.

Za realizaciju kursa koristimo jednu od najboljih platformi za online obrazovanje MOODLE.

Nakon završenih pojedinih tema imaćete i kratke zadatke koje bi bilo poželjno da uradite. Na taj način pratimo vaš napredak.

Obaveštavamo vas da je za otvaranje naloga na platformi potrebno da nam dostavite vašu mejl adresu. Ukoliko niste saglasni sa tim molimo vas da ne koristite naš sajt i usluge.

Sve kurseve možete upisati bilo kada sem kursa prirodne i organske kozmetike za koji važe posebni uslovi.

Ovaj kurs možete upisati u jednom od četiri termina:

Jesenji- 15. septembar
Zimski - 15. decembar
Prolećni -15. mart
Letnji - 15. juni

U cenu kurseva uračunat  je kompletan online  materijal, video materijali, stručno vođenje kroz kurs (mišljenje o formulacijama, zadacima) kao i besplatan vebinar na kraju kursa, e- book i skripta sa recepturama).

Nakon završenog kursa dobijate sertifikat o završenom kursu i stečenim veštinama.

Prvi online kursevi izrade kozmetike na našim prostorima!

 

Napomena: U okviru kursa mi vam ne nudimo gotove formulacije, već modele na osnovu kojih će te sami pronaći rešanja.

 

Kako da izaberem kurs?

5+

Aktivni kursevi

50+

Aktivni studenti

10+

Video kusevi

3+

Nagrade

Blog

Čitajte naš blog i pretplatite se na naš Newsletter.
Budite u toku sa najnovijim informacijama.

31Jul

Smilje-biljka večne mladosti

Smilje-biljka večne mladosti

U Aromaterapiji smilje je biljka koja deluje stimulativno, tonizira i uzrokuje lepe i čudese snove, pomaže u meditaciji. To je biljke duhovnsoti i osećanja.

Za kozmetičke proizvode i uticaj na kožu dosta je bitan efekat smilja na slobodne radikale. Antioksidantno delovanje je dokazano u mnogobrojnim studijama (na kraju teksta biće navedene neke od njih) i zato je ono našlo svoj put do mnogobrojnih korisnika anti-age kozmetike.

11May

Voda u kozmetici

Voda u kozmetici

Naše telo sadrži 65% do 70% vode. Količina vode u organizmu zavisi od starosti i telesne mase pojedinca. Količina vode u kozmetici se skoro podudara sa ovim procentima, čak je ponekad i veća u kozmetičkim proizvodima. Voda je vrlo često glavni sastojak svih proizvoda za negu i lepotu koje svakodnevno koristimo.

01Mar

Anticelulit piling za telo

Anticelulit piling za telo

Gostovanje u emisiji TV Ordinacija koju vodi šarmantna Marija Popovića je način da sa vama podelimo jedan recept za Anticelulit piling za telo.

16Feb

Biljna ulja u kozmetici

Biljna ulja u kozmetici

Biljna ulja ili bazna ulja kako ih nekada zovemo su osnova gotovo svakog kozmetičkog preparata. Naročito su važna kada se radi o proizvodima koji u sebi ne sadrže vodu već su sastavljeni isključivo od biljnih ulja i masti.

Stalno se govori i o tome koja su ulja masnija, koja se bolje upijaju, za koji tip kože su namenjena, da li zapušavaju pore. Na sva ova pitanja nije tako lako dati odgovor jer svako ulje je priča za sebe. Svako je specifično po svom sastavu, dejstvu i nameni.

Mnoga ulja mogu zameniti jedna drugo  ali smo dosta skloni biranju onih egzotičnih , manje poznatih ulja kako bi nam marketing bio što bolji. Opravdano.

09Jan

Ispitivanje efikasnosti kozmetike

Ispitivanje efikasnosti kozmetike

Tvrdnje da kozmetički proizvod hidrira, regeneriše, smanjuje hiperpegmentacije su deo marketinga svakog kozmetičkog proizvoda. Potrošači ove tvrdnje vrlo ozbiljno shvataju i na osnovu njih biraju i kupuju kozmetiku.

Da li proizvođač može proizvoljno da napiše da njegov proizvod hidrira kožu 48h? Ne. Ukoliko proizvođač to želi da eksplicitno navede na svom proizvodu mora to i dokazati.

23Dec

Kozmetika sa probioticima i prebioticima

Kozmetika sa probioticima i prebioticima

Na našoj koži postoji nešto što se zove mikrobiom. Mikrobiom predstavlja skup mikroorganizama, poput bakterija i gljivica, koji žive na površini kože. Znamo, nije lako obraditi informaciju da na vašem licu postoji čitav ekosistem živih organizama, ali važno je znati da su upravo oni esencijalni za zdravlje kože.