Upis

Upis

Na naše kurseve se mogu upisati svi zainteresovani koji žele da unaprede svoja znanja i veštine, steknu nova poznanstva i sprovedu svoj biznis plan u delo.

Dobrodošli!

Prijava na kurseve  Praktične škole kozmetike je veoma laka. Sve što treba da uradite je da izaberete kurs koji odgovara vama i vašim potrebama. Zatim nas kontaktirajte putem imejla, telefona ili kontakt forme. Poslaćemo vam potrebne podatke u vezi realizacije kurseva. Ukoliko izabere neki od ponuđenih kurseva poslaćemo vam i uplatnicu i dati instrukcije kako da izvršite uplatu. Nakon izvršene i evidentirane uplate dobićete pristupnu šifru kojom vam omogućavamo pristup kursu koji ste odabrali. Na vašoj kontrolnoj tabli videćete kurs organizovan po temama/modulima i moći će te odmah da počnete sa radom. Moduli će se otvarati postepeno jedan po jedan. Moderator otvara module za vas.

Za realizaciju kursa koristimo jednu od najboljih platformi za online obrazovanje MOODLE.

Nakon završenih pojedinih tema imaćete i kratke zadatke koje bi bilo poželjno da uradite. Na taj način pratimo vaš napredak.

Obaveštavamo vas da je za otvaranje naloga na platformi potrebno da nam dostavite vašu mejl adresu. Ukoliko niste saglasni sa tim molimo vas da ne koristite naš sajt i usluge.

Sve kurseve možete upisati bilo kada sem kursa prirodne i organske kozmetike za koji važe posebni uslovi.

Ovaj kurs možete upisati u jednom od četiri termina:

Jesenji- 15. septembar
Zimski - 15. decembar
Prolećni -15. mart
Letnji - 15. juni

U cenu kurseva uračunat  je kompletan online  materijal, video materijali, stručno vođenje kroz kurs (mišljenje o formulacijama, zadacima) kao i besplatan vebinar na kraju kursa, e- book i skripta sa recepturama).

Nakon završenog kursa dobijate sertifikat o završenom kursu i stečenim veštinama.

Prvi online kursevi izrade kozmetike na našim prostorima!

 

Napomena: U okviru kursa mi vam ne nudimo gotove formulacije, već modele na osnovu kojih će te sami pronaći rešanja.

Kursevima imate pristup 8 meseci!

 

 

5+

Aktivni kursevi

50+

Aktivni studenti

10+

Video kusevi

3+

Nagrade

Blog

Čitajte naš blog i pretplatite se na naš Newsletter.
Budite u toku sa najnovijim informacijama.

08Apr

Prirodan dezodorans

Prirodan dezodorans

Pogledajte video snimak kako da napravite prirodan dezodorans od sastojaka koje možete da nabavite vrlo lako u radnji zdrave hrane.

29Oct

Čista lepota

Čista lepota

Šta je to Čista kozmetika i kako se ona i po čemu razlikuje od prirodne i klasične pročitajte u intervjuu koji sam dala za magazin Lepota i zdravlje.

30Sep

Bakuchiol protiv retinola koji odabrati i zašto

Bakuchiol protiv retinola koji odabrati i zašto

Bakučiol je prirodni biljni sastojak ekstrahovan iz biljke Psoralea corilifolia i ima mnogo lepih efekata na kožu. Ovo je sveta biljka tradicionalne kineske medicine, koja se često naziva "biljni lifting lica" zbog svojih dejstava protiv starenja kože.

Po svojoj strukturi bakuchiol ima određenih sličnosti sa retinolom ali nije njegov hemijski analog. Što se dejstva tiče, utvrđeno je da se vezuje za većinu istih receptora kao i retinol.

19Sep

Alkoholi u kozmetičkim proizvodima

Alkoholi u kozmetičkim proizvodima

Kada kažemo alkohol mi mislimo na etanol, etil alkohol, SD alkohol ili alkohol denat. To su sve različiti nazivi za jednu istu hemijsku supstancu. Često se smatra da ova vrsta alkohola ubrzava starenje, oštećuju prirodnu barijeru kože i stvara upalu na koži.

18Apr

Nešto o meni

Nešto o meni

Ja sam Marijana Milosavljević, diplomirani farmaceut, specijalista kozmetologije, procenitelj bezbednosti kozmetičkih proizvoda i savetnik za hemikalije.

17Apr

Procena bezbednosti kozmetičkog proizvoda Cosmetic Product Safety Report (CPRS)

Procena bezbednosti kozmetičkog proizvoda Cosmetic Product Safety Report (CPRS)

Prema zakonskim propisima Republike Srbije i Pravilniku o kozmetičkim proizvodima iz aprila 2019. i Kozmetičkoj uredbi 1223/2009 (Cosmetic regulative 1223/2009) za svaki kozmetički proizvod pre puštanja u promet se mora uraditi procena bezbednosti kozmetičkog proizvoda. Ova procena se vrši na osnovu brojnih parametara. Veoma je složena procedura.